SWOP zoekt hobbyisten

07 juni 2007

PAPENDRECHT- De Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht biedt al een hoop activiteiten aan voor 55+’ers, maar voor het nieuwe seizoen heeft de stichting ruimte voor uitbreiding.

Zij zijn daarom op zoek naar mensen met een leuke, interessante hobby hebben en die deze kennis en/of vaardigheden graag aan andere mensen willen doorgeven. Hierbij kunt u denken aan o.a. creatieve, sportieve of recreatieve hobby’s.

U ontmoet hierbij een hoop mensen, u kunt andere mensen iets leren en lekker bezig zijn uw hobby. Spreekt dit u aan neemt u dan contact op met de SWOP contactpersoon: Pauline van der Kraan, (bereikbaar op donderdagen tijdens kantooruren), telefoon: 078-6154741, meer info: www.swopapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.