Clipopname band Offhanded in de Meent

06 juni 2007

PAPENDRECHT - De jonge talentvolle Papendrechtse band Offhanded (finalist van de High School Music Competition) hebben de opnames achter de rug van hun videoclip voor hun nieuwe album, die in september uit zal komen. De opnames zijn gemaakt in het in aanbouw zijnde nieuwe winkelcentrum van de Meent.

"We wilden een unieke Papendrechtse lokatie hebben", vertelt Robert, de zanger van de band. "Gelukkig wilde Van der Vorm Bouw (aannemer) hier aan mee werken."

"Het zijn echt unieke shots geworden in een betonnen omgeving", vervolgt Robert, "wat precies past bij onze nieuwe cd. Volgens ons gaat de cd wel aanslaan , want er kwamen behoorlijk wat bouwvakkers kijken tijdens de opnames. Dat stimuleerde ons om nog meer er tegen aan te gaan natuurlijk!"

Iedereen die in september een cd aanschaft krijgt tevens de dvd met videoclip en studiobeelden gratis erbij.

Kijk op de website www.offhandedmusic.com wanneer de cd uitkomt en voor optredens van de band..

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.