Denise Molenwijk clubkampioene 2007

05 juni 2007

PAPENDRECHT - Met 35.40 punten is Denise Molenwijk afgelopen vrijdagavond clubkampioen turnen van Olympia geworden. Op drie toestellen scoorde ze boven de 9.00, namelijk: 9.20 op sprong en lange mat en 9.40 op de brug ongelijk. Zij mag zich een jaar lang de beste noemen van de wedstrijdgroepen turnen van Olympia.

In de eigen gymzaal De Olympiaan werd vrijdagavond in vijf groepen geturnd.De jongste groep is de basisgroep. Zij zijn nog jong en mogen nog niet in het Rayon Turn Toernooi deelnemen. De eerste plaats was hier voor Kayley Vis met 32.30. Meryem Gecici werd 2e met 31.90. Bij de instapturnsters was Denise Molenwijk de beste. Aranka Tubex eindigde als 2e met 33.10 en Demi Acar werd 3e met 32.90.

Bij de jeugd B was Julia van Dam de beste met 34.80 (onder meer door een 9.70 aan de brug, het hoogste cijfer van de hele wedstrijd). Fleur Terlouw werd 2e met 34.40 en Noa Lagrand eindigde als 3e met 33.90.

Alinda Korteland was de beste bij de jeugd A met 33.40. Jeannette van Kleef was heel blij met haar 2e plaats met 32.80. Lisanne Kuntz werd 3e met 32.20.

Zij liet een nieuwe oefening zien aan de brug en turnde arabier flikflak alleen op vloer. Bij de senioren ging de eer naar Chantal de Koning. Zij werd 1e met 34.10. Gerrianne van Kleef turnde zich naar een 2e plaats met 33.80. Al met al was het een gezellige wedstrijd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.