PKC D1 Nederlands kampioen

04 juni 2007

PAPENDRECHT - Op 30 mei jl. speelden van PKC/Café Bar zowel B1 als D1 om het districtskampioenschap in Zwijndrecht. Allebei de ploegen kwamen hiervan terug als districtskampioen met een mooie beker en keken hoopvol uit naar zaterdag 2 juni.

B1 moest dan deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap B-aspiranten district en zou kunnen promoveren naar de hoofdklasse indien zij aan het eind van de dag tot de eerste vijf zouden geraken. Met een fraaie derde plaats lukte dat en de ploeg keerde superblij terug vanuit Tilburg. D1 speelde in Zuid-Laren om het Nederlands Kampioenschap. Na een overwinning en een gelijkspel moesten zij het in de finale opnemen tegen Deetos/Volhuis D1. Zij wisten deze wedstrijd te winnen en mogen zich nu kampioen van Nederland noemen. Een geweldige prestatie van de ploeg van Edward Jonkman en Michel van den Herik.

PKC/Café Bar A1 en C1 speelden afgelopen zaterdag beide een kruisfinale en zouden bij winst ook kunnen deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap. Helaas verloren zij allebei, maar kunnen desalniettemin terugkijken op een mooi en succesvol veldseizoen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.