Citytec vervangt openbare verlichting

01 juni 2007

PAPENDRECHT - Gedurende de maand juni vervangt de firma Citytec - in opdracht van de gemeente - de lampen van de openbare verlichting. Daarom brandt de komende tijd op verschillende plaatsen en tijdstippen de verlichting, ook op uren overdag waarop dat normaal gesproken niet het geval is.

De wagen met hoogwerker die hiervoor wordt ingezet, kan enige verkeershinder veroorzaken. De gemeente vraagt hiervoor begrip.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.