Pkc succesvol op 10e pinkstertoernooi

01 juni 2007

PAPENDRECHT - PKC heeft op 2e Pinksterdag een geslaagd toernooi georganiseerd. Elf verenigingen met samen veertig teams waren aanwezig op het sportcomplex in de Oostpolder. Ondanks verschillende kleine regenbuien had een ieder het reuze naar de zin. Op de velden heerste een leuke, sportieve sfeer en tussen de wedstrijden door zaten kinderen en trainers gezellig bij elkaar, soms zelfs onder partytenten die zij zelf hadden meegenomen.

Aan het einde van de dag werden de finalewedstrijden gespeeld en de uitslagen daarvan zijn als volgt:
PKC A1 – OVVO A1    : 5-4
KVS B1 – TOP(S) B1  : 0-2
TOP(S) C1 – PKC C1 : 3-2
PKC D1 – TOP(S) D1  : 9-8
KVS E1 – TOP(S) E1   : 5-3

Drie finaleplaatsen dus voor PKC, waarvan er twee werden omgezet in een mooie beker. Aangezien het toernooi voor de 10e keer gehouden werd, kregen alle elf verenigingen aan het einde van de dag een prachtige korfbalbal uitgereikt van het bestuur van PKC.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.