Van alles mis met auto op Burgemeester Keijzerweg

31 mei 2007

PAPENDRECHT – De politie heeft in de nacht van woensdag 30 mei op donderdag 31 mei een 36-jarige Pool aangehouden op de Burgemeester Keijzerweg. Surveillerende agenten zagen de man in de auto voor het stoplicht staan.

Bij groen licht bleef de man voor de verkeerslichten staan. Na een blaastest op straat blies de man een ‘Alert”. Hij werd meegenomen naar het politiebureau waar hij de blaastest weigerde.

De man bleek geen geldig Nederlands rijbewijs te hebben en had een ijzeren staaf in de auto liggen. Bekeken wordt nog of de man een boete of dagvaarding krijgt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.