Vingertop afgebeten op kermis

29 mei 2007

PAPENDRECHT – Een 18-jarige vrouw uit Papendrecht is bij een mishandeling op de kermis haar vingertopje afgebeten. Op maandagmiddag 28 mei zat zij omstreeks 13.00 uur in de botsauto’s op de kermis op de Markt. Ze “botste” tegen een autootje waarvan de twee vrouwelijke inzittenden dit niet konden waarderen. Bij de tweede keer “botsen” ontstaken de twee meiden in woede. Ze sleurden de 18-jarige aan de haren uit het botsautootje, mishandelden haar waarbij een van de twee meiden de 18-jarige zodanig hard in de vinger beet dat zij hierbij haar vingertop verloor. Het slachtoffer is direct naar het ziekenhuis gegaan waar zij op de spoedeisende hulp is behandeld.

De vingertop is niet teruggevonden.  Het slachtoffer doet vandaag – dinsdag 29 mei – aangifte bij de politie. Die stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen. Er moeten mensen zijn die op maandagmiddag 28 mei omstreeks 13.00 uur getuige zijn geweest van de mishandeling bij de botsauto’s op de kermis. Getuigen en/of personen die meer weten van dit incident worden dan ook dringend verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 (lokaal tarief). Men kan dan vragen naar de politie in Papendrecht. Burgers die over dit incident iets kwijt willen aan de politie maar liever anoniem willen blijven, kunnen bellen met Meld Misdaad Anomiem, tel 0800-7000. (gratis)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.