Man verdacht van mishandeling ex-schoonzus

28 mei 2007

PAPENDRECHT – De politie heeft op zondagavond 27 mei een 41-jarige man uit Papendrecht aangehouden in de Sperwestraat. Hij wordt verdacht van mishandeling van zijn ex-schoonzus. De vrouw (46) was op de verjaardag van haar ex-man. Zijn broer – haar ex-zwager – was daar ook. Er ontstond een woordenwisseling waarop de verdachte een kop koffie in het gezicht van de vrouw gooide. Vervolgens zou hij de vrouw beet hebben gepakt en van zich af hebben geduwd. Hierdoor viel de vrouw en liep een zwaar gekneusde elleboog op. Dit is vastgesteld in het ziekenhuis. De politie heeft de man in verzekering gesteld. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.