Pepperspray en drugs

27 mei 2007

PAPENDRECHT – De politie heeft in de vroege ochtend van zondag 27 mei een 21-jarige man uit Puttershoek, een 21-jarige man uit Buren (Gelderland) en een 22-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden bij een tankstation langs de Burgemeester Keijzerweg. Surveillerende agenten controleerden het voertuig dat bij het tankstation stilstond. In het portiervak van de auto zagen de agenten een busje pepperspray zitten. Dit werd in beslaggenomen. Vervolgens werd een nader onderzoek ingesteld in de auto en werden de inzittenden gefouilleerd. In een tas werd softdrugs aangetroffen, onder een van de autostoelen attributen om drugs te gebruiken en in de tas van de 22-jarige vrouw werden 20 xtc-pillen, speed en een joint gevonden. De drie werden aangehouden en ingesloten. Ze zijn inmiddels weer heengezonden. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.