Ron Vlot nieuwe trainer VV Papendrecht Zaterdag

23 mei 2007

PAPENDRECHT - Ron Vlot is de nieuwe trainer voor de zaterdagselectie voor het seizoen 2007 / 2008. Vlot wordt de trainer van de zaterdagselectie en was in de seizoenen 2004 t/m 2006 trainer bij 1e klasser VVGZ. Daarvoor was hij 3 seizoen werkzaam als trainer bij SVW (zo) en promoveerde naar de 1e klasse. Als speler was hij actief bij Sliedrecht, Sparta (BVO) en SVW. Rob Onderweegs wordt de trainer van zaterdag 2. Hij is nu nog trainer bij de zondag 2.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.