Basiscursus Nordic Walking bij AV Passaat

22 mei 2007

PAPENDRECHT - Nu het voorjaar weer is aangebroken zijn er meer mensen die in de buitenlucht willen gaan bewegen. Een van de mogelijkheden om dat te doen is Nordic Walking.

Op vrijdagavond 8 juni start er bij AV Passaat weer een basiscursus Nordic Walking. De cursus wordt op 4 achtereenvolgende vrijdagen (om 20:00 uur) gegeven en kost € 25,-. Cursisten die zich meteen als lid van AV Passaat aanmelden betalen geen cursusgeld.
De basiscursus is er op gericht de NW-techniek onder de knie te krijgen. Deelnemers die in bezit zijn van poles (stokken) worden geadviseerd deze mee te brengen. De vereniging heeft maar enkele paren te leen. Voor meer informatie en aanmelden voor de cursus:
tel. 06- 49 78 66 12 of tel. 641 10 89.
Voor de NW-beoefenaars met ervaring is er elke donderdagavond een training van 19.30 tot 21.00 uur.

Een andere wandelvorm, Sportief Wandelen, is met groot succes gestart in 2006. Dit is een vorm van stevig doorwandelen (zonder stokken) met wat afwisselende oefeningen erbij. Ook voor deze trainingen kunnen nieuwe deelnemers zich weer aanmelden. Getraind wordt op maandag- en dinsdagochtend om 9.00 uur en dinsdagavond om 19.00 uur.

Passaat biedt ook de recreatieve hardloper veel trainingsmogelijkheden op zeer uiteenlopende niveaus. Van maandag- t/m donderdagavond, de zaterdagmorgen en voor de puur recreatief ingestelde hardloop(st)ers is er op donderdagmiddag om 13.30 uur een loopgroep actief.

Het is vanzelfsprekend dat alle trainers opgeleid zijn door de KNAU.
Verdere informatie via het infonummer 06- 23 02 25 31 of de website www.avpassaat.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.