Jeugt PKC doet het goed

22 mei 2007

PAPENDRECHT - Woensdagavond 16 mei jl. werden bij Velox te Rotterdam de finales van de bekercompetitie bij de A- en B-jeugd gespeeld. De wedstrijd tussen GKV B1 en PKC B1 werd een spannende strijd. PKC nam het initiatief, maar kon de voorsprong niet uitbreiden, ruststand 6-5. Na de rust bleef de strijd gelijk opgaan, in de slotfase trok GKV de wedstrijd naar zich toe en uiteindelijk won de ploeg uit Gorinchem met een klein verschil: 8-7. Bij de strijd om de beker bij de A-jeugd tussen Sporting Delta A1 en PKC A1 was het de ploeg uit Papendrecht die de sterkste was, tot 3-3 kon Sporting Delta volgen, maar daarna pakte PKC een beslissende voorsprong. Bij 5-12 was de wedstrijd gespeeld en nam PKCwat gas terug, einduitslag 9-13.

Op 2 juni a.s. speelt A1 een kruisfinale en kan dan bij winst deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap. B1 neemt op 30 mei a.s. deel aan het districtskampioenschap en op 2 juni aan het Kampioenschap van Nederland district B-teams. C1 speelt ook binnenkort een kruisfinale en hoopt bij winst naar het Nederlands Kampioenschap te gaan. D1 ten slotte neemt ook op 30 mei a.s. deel aan het districtskampioenschap en op 2 juni aan het Kampioenschap van Nederland district D-teams. Succesvolle en spannende tijden dus voor de jeugdploegen van PKC..

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.