PKC verplettert Die Haghe

21 mei 2007

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag stond alweer de laatste reguliere thuiswedstrijd voor PKC/Café Bar op het programma tegen die Haghe. Het was een wedstrijd om des keizers baard, aangezien de kaarten allang geschud waren. PKC/Café Bar was al zeker van een plaats in de kruisfinales, terwijl er voor die Haghe helemaal niets meer te halen viel, behalve eventuele eer.

Onder een lekker zonnetje werd het een wedstrijd met eenrichtingsverkeer....
1-0, 2-0, 3-0...etc, etc ...11-0....
De Hagenezen waren al op vakantie, zo leek het, al moet worden gezegd dat PKC/Café Bar bij vlagen ook wel erg goede aanvalspatronen op het kunstgras ten toon spreidde. Enkele minuten voor de rust wist die Haghe dan toch eindelijk de korf te vinden en was de spreekwoordelijke eer in ieder geval gered.
Ruststand: 12-1.
Ook in de tweede helft heerste PKC/Café Bar, maar die Haghe kon nu wel wat vaker de korf vinden. Eindstand: 28-8.

Na afloop werd afscheid genomen van Steven Mijnsbergen, Djin Schott, Niels Westmaas, Jiska Chrispijn en Lobke van Jaarsveld.

Aanstaande zaterdag wacht nog de confrontatie bij Dos'46 in Nijeveen. Om eventueel toch de kruisfinale thuis te mogen spelen, zou PKC/Café Bar met meer dan 6 doelpunten verschil moeten winnen (nadat het thuis 13-19 werd voor Dos'46). Foto: Peter Besemer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.