Fietsenkijkmiddag

21 mei 2007

REGIO- Op woensdag 6 juni houdt de Politie Zuid-Holland-Zuid een fietsenkijkmiddag. Er zijn tussen 13.00 uur en 16.00 uur ongeveer 250 fietsen te bezichtigen. Deze fietsen zijn in beslag genomen of gevonden. Op vertoon van een aangifte of een passende sleutel van de fiets en natuurlijk het legitimatiebewijs kan een fiets worden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. Het adres waar bezoekers de fietsen kunnen komen bekijken is Bamendaweg 59 te Dordrecht. Dit is vlakbij het regiopolitiebureau aan de Vissersdijk-Beneden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.