School korfbal toernooi bij PKC geslaagd

17 mei 2007

PAPENDRECHT - Op woensdag 16 mei jl. kwamen 27 ploegen van diverse scholen naar PKC/Café Bar om daar 's middags deel te nemen aan het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Het weer was hen daarbij gelukkig goed gezind.

Onder toeziend oog van schoolgenoten, leraren, juffrouwen, familieleden en nog meer belangstellenden speelden de kinderen op verschillende velden tegen elkaar in diverse poules. Veel kinderen beheersten het korfballen perfect aangezien zij de sport beoefenen, maar de andere kinderen toonden net zo veel inzet en hadden net zo veel plezier.

Elke ploeg heeft dan ook uitstekend zijn best gedaan. Aan het einde van de dag waren de resultaten als volgt:
Groep 3/4: 1e Kon. Beatrix ploeg 5 - 2e 't Kofschip loc. De Wielen ploeg 2 - 3e 't Kofschip loc. Zuidkil ploeg 4
Groep 5/6: 1e Pr. Constantijn - 2e De Viermaster ploeg 1 - 3e Pr. Floris ploeg 7
Groep 7/8 : 1e Kon. Beatrix ploeg 1 - 2e Kon. Beatrix ploeg 2 - 3e Kon. Beatrix ploeg 3.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.