Auto in beslag genomen na rijden onder invloed

17 mei 2007

PAPENDRECHT - Vrijdagochtend 18 mei is een 46-jarige man uit Roosendaal aangehouden omdat hij zonder geldig rijbewijs én onder invloed van alcohol een auto bestuurde. De man werd op de N214 gecontroleerd door surveillerende agenten. Hij blies een 'A', een indicatie voor teveel alcoholgebruik.

Hierop werd de man aangehouden. Op het politiebureau bleek niet alleen dat de man daadwerkelijk teveel gedronken had, maar ook dat de man een ongeldig verklaard rijbewijs heeft en een rij-ontzegging heeft. Het voertuig van de man is in beslag genomen. De man is na verhoor heengezonden. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.