De straatspeelmiddag en zomer rommeldam komen er weer aan

15 mei 2007

PAPENDRECHT - Jeugdcentrum Interval is druk bezig met de voorbereidingen voor de
Straatspeeldag. Deze dag vindt plaats op woensdag 30 mei a.s. 's Middags kunnen kinderen vrij spelen op straat, zonder dat ze last hebben van het verkeer.

Dat betekent dat er straten worden afgezet, en de kinderen gratis allerlei spelletjes kunnen doen. Enkele spelletjes zijn: bellenblaas, speerwerpen, skippybalrace, boogschieten, stoepkrijten, bellen blazen, enzovoort! Daarnaast is er ook een springkussen, sporthoek en zijn er heerlijke poffertjes, ijsjes en limonade te koop!

Naast de Straatspeelmiddag is Interval ook Zomer Rommeldam aan het organiseren. Dit gaat plaats vinden in de laatste week van de zomervakantie. (Van 27 t/m 31 augustus.) Elke dag is Rommeldam geopend van 10:00 tot 15:00 uur.
Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar kunnen weer volop knutselen in jeugdcentrum Interval. Het thema dit jaar is ‘KnutselFrutsel’. Enkele activiteiten zijn: timmerstraat, bloemschikken, kaarten maken en verven.

Voor beide activiteiten (Rommeldam en de Straatspeelmiddag) is Interval op zoek naar mensen die de kinderen willen begeleiden. De minimumleeftijd is 15 jaar. Heeft u interesse of vragen? Loop dan langs Interval of bel: 615 09 93 en vraag naar Sietske of Hannelore.

Verder heeft Rommeldam nog bollen wol nodig voor één van de knutselactiviteiten. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met Sietske. E-mail: s.hazenbosch@papendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.