700 Toppertjes lopen in bar slecht weer de Lenteloop

15 mei 2007

PAPENDRECHT – In enorme plensbuien hebben afgelopen zaterdag ruim 700 kinderen deelgenomen aan de “Lenteloop voor scholieren”. Met dank van de organisatie aan het adres van de kinderen en hun ouders, die ondanks de slechte weerberichten, toch de moeite hadden genomen om naar AV Passaat te komen.

Alsof het afgesproken was, werd bijna ieder startschot direct beantwoord met een gigabui die z’n weerga niet kende, waardoor alle kinderen helemaal doorweekt over de finish kwamen. Maar, ze hadden niet voor niets zo gepresteerd want ieder kind ontving daarna een mooie medaille, een appel en een pakje drinken!

Er werden nog prijzen uitgereikt aan Kelly van Schaijk die als 500e ingeschrevene een jaar gratis lidmaatschap ontving en aan de Prins Florisschool lokatie Moerbeihof, die wederom de Wisselbokaal won voor de school met de meeste deelnemers.Leerkracht Jan de Boer mocht de Wisselbokaal in ontvangst nemen, omdat maar liefst 39% van de kinderen van zijn school zich hadden ingeschreven. Alle uitslagen zijn te zien op www.avpassaat.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.