Boskalis schenkt oefentorso's aan Papendrechtse Rode Kruis

14 mei 2007

PAPENDRECHT - Donderdag 10 mei 2007 vond er bij Koninklijke Boskalis Westminster nv een feestelijke gebeurtenis plaats. Daar overhandigde de heer J. van Mook (op de foto: eerste rij, vierde van rechts), Bevelvoerder BHV/Bedrijfsbrandweer bij Boskalis, een viertal oefentorso's aan de heer H. Stout (eerste rij, derde van links), coördinator Eerste hulp van het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Papendrecht.

De oefentorso's zullen worden gebruikt bij de instructielessen Reanimatie, naast de al aanwezige oefenpoppen. Omdat de oefentorso's veel aanpassingsmogelijkheden hebben zijn ze heel kostbaar. De heer Stout dankte de heer Van Mook hartelijk voor deze schenking en zei in zijn dankwoord verder dat hierdoor het Eerste hulponderwijs van het Rode Kruis op een nog hoger plan kan komen te staan doordat de reanimatie uitgebreider kan worden geoefend.
Van de zijde van Boskalis was bij de overdracht een EHBO-team aanwezig. Ook de heer J.A. den Hertog, Facility & Travel Manager van Boskalis, gaf van zijn belangstelling blijk (geheel links achteraan). Een delegatie van het Rode Kruis, afdeling Papendrecht, onder leiding van de heer H. Stout, nam de oefentorso's in ontvangst.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.