Veel kampioenen bij DES 72

14 mei 2007
Veel kampioenen bij DES 72

PAPENDRECHT - Het gaat sportief gezien goed bij de Papendrechtse handbalvereniging. Nadat eerder het 1e en 3e team in de zaal het kampioenschap behaalde, kon DES afgelopen weekend maar liefst 4 kampioenen op een conto bijschrijven. Zaterdag beet het jongens B team de spits af en greep in een spannend duel de titel.

Zondag behaalde zowel heren 1 als heren 2 de buit binnen, de dames wilde niet achter blijven en behaalde na een nerveuze wedstrijd toch het begeerde kampioenschap binnen. Het meisjes B team won zaterdag de halve bekerfinale en speelt op 10 juni de finale.

Kortom een sportief gezien een succesvol seizoen voor DES. Toch was er een klein smetje op de feestelijkheden want geen van de kampioenteams durfde de traditionele duik te maken in de sloot naast het DES-veld.

Fotografie: Jan Bezemer


Jongens B

Meisjes B

Heren 1

Heren 2

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.