Nieuw pand voor Lésec Beveiliging en Lésec Telecom

12 mei 2007
Nieuw pand voor Lésec Beveiliging en Lésec Telecom

PAPENDRECHT/ALBLASSERDAM – De tienerdochters Suzette en Muriël van directeur Jan Leeuwestein hesen voor het bedrijfspand Nieuwland Staete in Nieuwland Parc Alblasserdam twee vlaggen in top met daarop ‘Lésec Beveiliging’ en ‘Lésec Telecom’ en verrichtten daarmee de officiële opening van het gloednieuwe, goedogende onderkomen van de bijna twintig jaar bestaande florerende onderneming. De vele opgekomen genodigden konden daarna het pand van drie etages met boven o.a. uitzicht op de rivier De Noord bewonderen.

Iedereen werd daarbij duidelijk dat Lésec helemaal op orde is voor de toekomst, want het gebouw met een inhoud van 750 kubieke biedt een ruime huisvesting aan de veertien personeelsleden, die het inmiddels gerenommeerde bedrijf nog meer allure en kracht zullen geven. In een met humor doorspekte speech zei Leeuwestein o.a. dat het magazijn in het verlaten pand aan De Biezen in Papendrecht te klein werd en dat de kantoren daar te verdeeld waren.

Ook zei hij grote verwachtingen te hebben van zijn opnieuw gearriveerde bedrijfsleider Michel Zegelaar, die de gasten bekwaam door de geanimeerde bijeenkomst heen loodste. Leeuwestein etaleerde zijn waardering voor zijn naaste familieleden en medewerkers door het schenken van potten gevuld met witte bloemen. Dat Lésec haar activiteiten niet laat ophouden bij beveiliging en telecom werd heel manifest, want zij had verzocht als geste bij de opening geld te storten op de rekening van Stichting Hulphond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.