Vier illegale vreemdelingen

12 mei 2007

PAPENDRECHT- Tijdens een bedrijfscontrole op zaterdagmiddag 12 mei 2007 van de vreemdelingenpolitie in samenwerking met de belastingdienst zijn in een restaurant aan de Parkweg vier illegale vreemdelingen aangehouden. Drie vreemdelingen, 2 mannen van 38 jaar en een meisje van 15 jaar, hebben de Chinese en een 31-jarige man heeft de Maleisische nationaliteit. De vier waren aan het werk. Ze zijn na verhoor in vreemdelingen bewaring gesteld. Personeel van de unit vreemdelingenpolitie heeft de zaak in onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.