Woningbrand Margriethof

12 mei 2007

PAPENDRECHT- Op zaterdagavond 12 mei 2007 omstreeks 18.35 uur moesten brandweer en politie uitrukken voor een melding van een woningbrand in de Margriethof. Bleek dat de woning vol rook stond en dat er geen bewoners aanwezig waren.

De brandweer bluste de brand. De brand is vermoedelijk ontstaan onder de trap. De woning liep zware schade op. De benedenverdieping brandde uit en boven ontstond er rookschade. De Unit Forensische Opsporing onderzoekt de oorzaak van de brand. De stichting Salvage van de verzekeringsmaatschappijen verleende hulp aan de bewoners.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.