Bromfietser rijdt door na aanrijding meisje (12) raakt gewond

10 mei 2007

PAPENDRECHT – Op de Andoornlaan in Papendrecht is donderdagmorgen 10 mei omstreeks 07.30 uur een 12-jarig  meisje uit Sliedrecht gewond geraakt toen ze in botsing kwam met een bromfietser. Het meisje reed over het fietspad langs de Andoornlaan. Ze kwam vanuit de richting Sliedrecht en reed Papendrecht in. Ter hoogte van het viaduct N3 haalde zij een fietser in en zag daarbij een haar naderende bromfietser over het hoofd. De bromfietser botste tegen haar op waardoor de 12-jarige ten val kwam. De bromfietser reed daarna door. Het betrof een blauwe bromfiets, scootermodel. Getuigen verleenden eerste hulp. Het meisje kwam met haar voet tussen de spaken. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse en constateerden een gekneusde voet.
De politie is op zoek naar de bromfietser die doorreed. Indien deze persoon zich herkent in bovenstaand verhaal dan wordt diegene verzocht zich te melden bij de politie in Sliedrecht. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Ook getuigen en/of anderen die meer weten over de bromfietser die doorreed, worden verzocht contact op te nemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.