Informatieavond vrijwillige politie

09 mei 2007

DRECHTSTEDEN - De politie Zuid-Holland-Zuid is op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn om te werken als politievrijwilliger. Deze week wordt in een aantal media een advertentie geplaatst. De advertentie speelt in op maatschappelijke betrokkenheid. Als je echt iets wilt doen met die betrokkenheid, meldt je dan aan als politievrijwilliger en zet je in voor onze maatschappij.

Voor de avondopleiding, die start in november 2007, heeft de politie Zuid-Holland-Zuid tien opleidingsplaatsen beschikbaar.  Wil je meer weten over het werk van politievrijwilliger? Kom dan naar de informatieavond op dinsdagavond 15 mei aan  het regiobureau aan de Vissersdijk Beneden 2 in Dordrecht. De bijeenkomst start om 19.00 uur. De avond staat in het teken van de selectieprocedure, de opleiding en de taken en werkzaamheden van een politievrijwilliger. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via www.politie.nl/zuid-holland-zuid of bel met Bureau Perspectief via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.