35 jaar Koffiebar de Schor

08 mei 2007

PAPENDRECHT – In 1972 werd Koffiebar de Schor opgericht door christelijke, enthousiaste jongeren. Nu 35 jaar later bestaat de Schor nog altijd en wordt het nog steeds in stand gehouden door christelijke, enthousiaste jongeren!

In 35 jaar is er veel veranderd, maar nog steeds zet de koffiebar zich in om jongeren te vermaken net als vroeger. Nog steeds zijn er spetterende donderdag en zaterdag avonden en nog steeds staat op die avonden de warme koffiedrap klaar.

Het 35 jarige jubileum kunnen we niet stilletjes voorbij laten gaan, daarom heeft Koffiebar de Schor een speciaal evenement georganiseerd. Op 2 juni zal Herman Boon optreden met zijn nieuwe programma; “We gaan niet moeilijk doen hé!” Hij treedt op in De Palm, van der Palmstraat 1, papendrecht. Je kunt kaarten bestellen via www.koffiebar.nl. De kaarten kosten 7 euro per stuk. Heb jij ook zin in een feestje? Bestel dan snel je kaarten!

Ben je tussen de 14 jaar en ouder? Dan ben je natuurlijk altijd welkom op donderdagavond om 19.45 en op zaterdagavond om 20.00. Kom naar Koffiebar de Schor, Bosch 6, in Papendrecht. Meer informatie is te vinden op www.koffiebar.nl

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.