Poging beroving

08 mei 2007

PAPENDRECHT- De politie is op zoek naar een echtpaar welke mogelijk getuige is geweest van een poging beroving. Dit gebeurde op woensdagmorgen 25 april 2007 tussen 10.00 en 11.00 uur op het bruggetje achter de Sionskerk aan de Rubensstraat naar de school de Lage Waard aan de Burgemeester Keijzerweg. 

Een 37-jarige man uit Papendrecht reed met zijn invalidenwagen het bruggetje op richting Burgemeester Keijezerweg. Op het bruggetje stonden 4 jongens. Hij werd door één van de jongens tegengehouden. Die jongen pakte een mes uit zijn zak. Daarmee bedreigde hij de man en eiste geld.

Op dat moment kwam een man en een vrouw, vermoedelijk een echtpaar, het bruggetje oplopen. Die zeiden tegen de jongens dat ze de man door moesten laten. Daarop  gingen de jongens aan de kant en kon de man doorrijden. Hij heeft geen geld gegeven.

De man deed  op 3 mei 2007 aangifte bij de Politie Zuid-Holland-Zuid. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar de jongens. Ook wil de politie in contact komen met het echtpaar en/of andere getuigen die iets gezien hebben of weten van deze zaak. Zij worden verzocht te bellen met de politie Papendrecht op 0900-8844.(lokaal tarief)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.