Papendrechtse collectanten doen het goed

07 mei 2007

PAPENDRECHT – Tijdens de Hartweek van dit jaar werd in Papendrecht door liefst 161 (!) collectanten bijna 16.000 euro aan de deur opgehaald. Heel hartelijk dank voor deze geweldige prestatie. Papendrecht behoort bij de top in Nederland wanneer dit bedrag gerelateerd wordt aan het aantal inwoners van Papendrecht.

Verder werd er enkele weken geleden in Papendrecht voor de 24e keer gecollecteerd voor de gehandicaptensport. Met 43 collectanten werd een bedrag van 4.946,22 euro opgehaald. De organisatie dankt alle collectanten voor hun inzet en alle inwoners van Papendrecht voor hun financiële bijdrage.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.