De musical & Knutseldag muziekschool Papendrecht groot succes

07 mei 2007
De  musical & Knutseldag muziekschool Papendrecht groot succes

PAPENDRECHT – Woensdag 2 mei stond voor ruim 140 kinderen helemaal in het teken van Jungle Book. De hele dag werden decorstukken geverfd, instrumenten geknutseld, maskers gemaakt, kleurplaten ingekleurd en dansjes geoefend. In groepjes gingen de kinderen alle onderdelen langs en werd er enthousiast geoefend voor de uitvoering van de musical.

Onder het genot van een appel en een ijsje werd 's middags door juf Annet het verhaal van Jungle Book aan de kinderen voorgelezen, terwijl door de leiding de zaal werd opgeruimd en het toneel werd omgetoverd tot een echte jungle.
Om 16.00 uur was het eindelijk zover: de deuren gingen open voor het publiek, dat in een rij tot op de parkeerplaats stond opgesteld. Stoelen en tafels moesten wijken om alle vaders, moeders, opa's en oma's een plekje in de zaal van De Palm te kunnen bieden.

Het moment waar alle kinderen de hele dag naar toe hadden geleefd was aangebroken. De kleuters deden de olifantenmars, het berenlied kwam voorbij en er werd hard geswingd op de apenblues. Na het ritme van de jungle werd het acteertalent van de jeugd van Papendrecht hartelijk beloond met een groot applaus van het massaal toegestroomde publiek. De eerste musical & knutseldag van MuziekSchool Papendrecht was een daverend succes. Nu al benieuwd wat het thema volgend jaar gaat worden!

Voor meer informatie over de cursussen van MuziekSchool Papendrecht en een (korte) foto reportage van de musical & knutseldag kunt u terecht op www.muziekschoolpapendrecht.nl of bel met 06- 40 95 94 38.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.