20e editie jeugdkamp PKC geslaagd

07 mei 2007

PAPENDRECHT - Evenals voorgaande jaren organiseerde PKC/Café Bar ook dit jaar weer een jeugdkamp voor de B, C en D-jeugd.

De dag na Koninginnedag trokken zo'n 110 kinderen en 25 man leiding erop uit richting de kamplocatie in Hengelo. Tijdens dit 4-daagse kamp werd de jeugd de gehele dag beziggehouden met allerlei spelletjes en opdrachten. Afgelopen vrijdag stapten de kinderen erg moe, maar dolenthousiast uit de bus om weer huiswaarts te keren. Het was dit jaar de 20e keer dat een dergelijk kamp werd georganiseerd en wederom was het een enorm succes!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.