Kop staart botsing Burgemeester Keijzerweg

05 mei 2007

PAPENDRECHT- Op zaterdag 5 mei heeft er een kop staart botsing plaats gevonden aan de Burgemeester Keijzerweg. Bij de botsing waren drie auto's betrokken. De 47-jarige bestuurder van het achterste voertuig reed door onbekende oorzaak boven op zijn voorligger die net optrok bij het verkeerslicht. Deze auto reed vervolgens weer op de auto die voor hem reed. Het 7-jarige dochtertje van de bestuurder van de achterste auto raakte gewond. Zij had pijn aan haar borst als gevolg van de klap. Het meisje is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.