Hondenbezittersvereniging krijgt eigen terrein

04 mei 2007

PAPENDRECHT - Eindelijk krijgt de Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht een eigen terreintje. Zolang er nog niets ondertekend is, blijft het bestuur glashard volhouden EERST ZIEN EN DAN GELOVEN, want de vereniging heeft véél keren hun neus gestoten en hebben al met al wel héél erg lang op de gemeente moeten wachten, maar zo als het er nu voor staat en als de gemeente de belofte houdt die de vereniging is toegezegd, dan komt het er allemaal mooi uit te zien, 3000m² zal er gehuurd gaan worden van de gemeente.

Het terrein ligt ter hoogte van de Hoge Dijk tussen de Karwei en het opslagdepot van de Rijkswaterstaat, dus pal naast het park Noordhoekse Wiel. Het wordt grotendeels afgeschermd met gaas en struiken en er worden voor wat schaduwplaatsen bomen geplant.

Het terreintje zal ook een eigen naam krijgen. Deze is via een prijsvraag bedacht door één van de deelnemers van “Sport en Spel”. Corrie Bakker kreeg hiervoor een leuke cadeaubon. Maar het moet eerst helemaal klaar zijn om iets leuks te gaan organiseren voor iedere hondenbezitter van Papendrecht.

De V.V.H.P. blijft nog even op het Slobbengors, er is nog een E.G.cursus van de vereniging aan de gang, het is voor baas en hond het fijnste dat ze examen kunnen doen in Juni in het vertrouwde parkje waar ze ook de lessen hebben gevolgd.
Ook de deelnemers van “Sport en Spel”vinden het fijnste om af te kunnen sluitenvoor de zomerstop op het vertrouwde Slobbengors, het bestuur probeert er dan ook ieder jaar weer wat leuks van te maken, helaas kan de V.V.H.P. nog niets over uitwijden omdat dit een verrassing wordt voor de deelnemers op 19 Juli.

Eerst wordt er op 10 mei een avond georganiseerd voor de deelnemers van Sport en Spel, er zijn de afgelopen maanden 62 certificaten behaald, deze worden op deze avond in ontvangst genomen door verschillende hondensporters. De V.V.H.P. hoopt dan ook de Puppycursus te gaan organiseren op het nieuwe terrein. Deze begint begin september op de woensdagavond. Men kan zich voor een puppycursus aanmelden bij Arja Smit tel. 06 - 12 38 94 30 ook voor informatie over sport en spel.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.