Man aangereden door vorkheftruck

02 mei 2007

PAPENDRECHT – Een 56-jarige man uit Tilburg is in de nacht van woensdag 2 mei op donderdag 3 mei onder een vorkheftruck terechtgekomen. Hij raakte gewond aan zijn onderbeen. Het ongeluk vond plaats bij een bedrijf aan de Ketelweg. De bestuurder van de heftruck reed tijdens laad en los werkzaamheden op het buitenterrein achteruit tegen de 56-jarige aan. Het slachtoffer is met een beenwond naar het ziekenhuis gebracht. De arbeidsinspectie wordt in kennis gesteld.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.