Twee mannen aangehouden bij horecagelegenheid Stellingmolen

29 april 2007

PAPENDRECHT – Uiteindelijk zijn twee mannen van 35 en 36 jaar uit Geleen en Papendrecht zijn aangehouden. Agenten gingen op zondag 29 april 2007 rond 01.30 uur naar een melding bij een horecagelegenheid op de Stellingmolen in Papendrecht. Daar hadden de portiers een conflict met de twee verdachten. De twee gedroegen zich agressief en een had binnen een kruk vernield. Plotseling vloog een van de verdachten een portier aan. De politiemensen hielden hem aan en ook verdachte nummer twee.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.