Poging inbraak bij juwelier

29 april 2007

PAPENDRECHT – Bij een juwelier aan winkelcentrum Den Briel heeft men geprobeerd in te breken. Een getuige hoorde klappen. Dat was op zondag 29 april 2007 rond 05.40 uur. Verder zag de getuige een auto wegrijden.

Agenten controleerden de 47-jarige bestuurder uit Rotterdam. Ze hielden hem aan voor vernieling en poging inbraak. Er was met stenen richting de ramen van de winkel gegooid. Op het bureau ontkende de verdachte dat hij dat had gedaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.