Gestolen fietsen teruggevonden in woning Staringlaan

27 april 2007

PAPENDRECHT – De politie heeft twee gestolen fietsen teruggevonden in een woning. Op vrijdagavond 27 april 2007 kwam de melding dat twee personen twee fietsen een woning indroegen aan de Staringlaan in Papendrecht. Agenten belden aan bij het pand. Binnen zagen zij een fiets die op zijn kop lag met daarnaast een slijptol. In een andere kamer lag nog een fiets met een doorgeslepen slot. De agenten hielden twee jongens van 17 jaar uit Papendrecht aan. Zij bevonden zich in de woning.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.