Mogelijkheid tot meepraten over het nieuwe sportcentrum

26 april 2007

PAPENDRECHT –Het gemeentebestuur van Papendrecht geeft de komende jaren een belangrijke kwaliteitsimpuls aan de sportvoorzieningen in de gemeente. De gemeente heeft plannen voor een nieuw, toonaangevend sportcentrum.

Het te bouwen complex bestaat uit een nieuw binnen- en buitenbad met ligweide en een nieuwe, grote multifunctionele sporthal. Naast de sportverenigingen, scholen en andere organisaties, nodigt de gemeente inwoners van Papendrecht uit om vanaf het begin mee te praten over de nieuwe sportvoorzieningen. Daarom vindt woensdag 9 mei van 19.30 tot 22.00 uur een ‘meespraakbijeenkomst’ plaats in de raadzaal van het gemeentehuis van Papendrecht.

De wensen en behoeften die daarbij kenbaar worden gemaakt, worden verwerkt in het programma van eisen. Dit programma dient als uitgangspunt voor het uiteindelijke ontwerp.

Om een indruk te krijgen van het aantal aanwezigen vraagt de organisatie belangstellenden zich op te geven voor deze bijeenkomst via www.papendrecht.nl/sportcentrum.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.