Nieuwe speelvoorziening in het Vondelpark

25 april 2007
Nieuwe speelvoorziening in het Vondelpark

PAPENDRECHT - Vandaag onthulde wethouder Van Leeuwen de nieuwe speelvoorziening in het Vondelpark. De opening vormt tevens de oplevering van de aanpak van de speelplekken in de hele wijk Westpolder. Bij deze grootscheepse vernieuwing is gekozen voor een interactieve aanpak met wijkbewoners en natuurlijk de kinderen.

Zij hebben een grote inbreng gehad in de ontwerpen en zelf een top tien van favoriete speeltoestellen samengesteld die zoveel als mogelijk in de ontwerpen is verwerkt. De stormbaan die in het Vondelpark is geopend, stond met stip op nummer 1 in de top tien. Ook is er een pannafield geplaatst. Na de opening kon er nog de hele middag gefeest en gespeeld worden.


De officiële opening door wethouder Van Leeuwen...

...met daarna de feestelijke opening door het loslaten van ballonnen.

Het nieuwe speelrek...

...en het pannafield (mini-voetbalveld)

En dan hier de stormbaan...

...enthousiast in gebruik genomen!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.