Achtienjarige man bedreigt plaatsgenote na aanrijding

24 april 2007

PAPENDRECHT – Maandagmiddag 23 april is een 18-jarige man uit Papendrecht aangehouden op verdenking van het doorrijden na een aanrijding en bedreiging. De verdachte was op de Gerrit van Dalenstraat met zijn snorfiets tegen de auto van een 40-jarige plaatsgenote aangereden. Die stapte uit haar auto om te kijken of de Papendrechter in orde was en of ze schade had aan haar auto. Direct stelde de verdachte zich erg agressief op richting de vrouw. Hij bedreigde haar met zijn snorfiets, waar hij het voorwiel van omhoog trok en dreigde de vrouw neer te steken. Daarna reed hij weg. Getuigen van het voorval noteerden het kenteken van de snorfiets en waarschuwden de politie. Die kon de man in een woning aan de Albert Verweystraat aanhouden. Bij fouillering bleek de verdachte in het bezit van een vlindermes. Hij deed hier afstand van. Op het politiebureau bekende de Papendrechter de feiten. Hij is na verhoor heengezonden. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.