VV Papendrecht wint ruim van OJC Rosmalen

23 april 2007

PAPENDRECHT - VV Papendrecht speelde, onder voortdurende coaching van Richard Middelkoop, zijn beste wedstrijd (tot nu toe) van het seizoen.

Vanaf de eerste minuut werd de tegenstander op de huid gezeten en vastgezet. OJC ging fouten maken en kwam er daardoor niet aan te pas. In het eerste kwartier leidde deze tactiek al tot drie grote kansen voor Ada (2x) en Beek waarbij de (reserve)keeper goed redde. In de 18e minuut was het wel raak. Een diepe bal van Vereecken zette Ada alleen voor de keeper. Die maaide over de bal heen waarna Ada simpel de 1-0 over de lijn kon spelen.

Papendrecht was heer en meester op het veld. Vaak al werd de bal op de helft van de tegenstander weer veroverd. Vijf minuten voor tijd kon Bas Verhoeven Giovanni Klaverweide wegsturen. Hij rondde het fraai af: 2-0. Na de pauze leek het erop dat OJC een vuist ging maken. Het was van (heel) korte duur. Julian van Houselt onderschepte de bal, na vijf minuten spelen, aan de linker kant. Passeerde een paar tegenstanders en scoorde fraai langs de keeper: 3-0. Het typeerde de vechtlust en de inzet van rood-zwart.

OJC wisselde nog een paar keer maar verder dan een gevaarlijk schot, waarop van Kessel fraai redde, kwam het niet. Een mooie aanval over links, via Beek, had ook een doelpunt moeten opleveren. Ada legde de bal terug op Kenneth Klaverweide die de hoek voor het uitzoeken had. Zijn schot ging over. In het veld stonden vandaag elf uitblinkers. Het enige waar we nog over zouden kunnen klagen was de hoogte van de eindstand. Met gemak had het 6 of 7 tegen 0 kunnen zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.