Artiesten Praise900 bekend

21 april 2007

PAPENDRECHT – Leden uit maar liefst tien verschillende kerken hebben de handen ineen geslagen om voor de tweede maal een uniek evenement te organiseren: Praise900. Voor alle leeftijden is er een laagdrempelig programma dat op zaterdag 29 september 2007 in het Vondelpark plaatsvindt. Inmiddels zijn alle artiesten voor de komende editie bekend!

Voor de kinderen is het hoofdprogramma Ben Ketting (bekend van o.a. het TV-programma Prinsen & Prinsessen). Verder zal Papendrechter Johan Bakels (bekend van kinderkoor Amadeo) een Kidzpraise leiden, samen met Gert-Jan van de Ende (bekend als Bobbie, van het TV-programma Ernst, Bobbie en de rest).

Voor de jeugd is het hoofdprogramma al langer bekend: de worship/praiseband Jeff Deyo uit de USA, zal de dag afsluiten. Verder treden Higher Purpose, The Cli-Maxx en DJ Chief S. op. Higher Purpose is rock-praiseband uit Gouda dat uit zes jonge bandleden bestaat. De band houdt niet bepaald van zij-ige liedjes, maar rockt flink van de bühne. The Cli-Maxx is bekend als de vaste praiseband van Jeugdkerk The Maxx in Papendrecht. DJ Chief S. is afkomstig uit Dordrecht en mixt allerlei christelijke dancemuziek.

En voor de volwassenen zijn er optredens van Gospel Unlimited, André de Jager en Vijf in één. Gospel Unlimited is een enthousiast gospelkoor uit Papendrecht/Sliedrecht. Het bestaat uit 25 zingende leden en wordt begeleid door de eigen band. André de Jager is een Papendrechtse organist die zal optreden in de Bethlehemkerk (naast het Vondelpark). Tevens zal hij een orgelworkshop geven. Het Kwintet Vijf in één is ook afkomstig uit en om Papendrecht en zijn vooral bekend om hun vijfstemmige optredens.

Op de website www.praise900.nl is er uitgebreide informatie te vinden over alle bands, koren en andere artiesten die gaan optreden. Binnenkort verschijnt er meer informatie over het programma en alle activiteiten op het terrein, dus houd de website goed in de gaten!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.