Instapturnsters Olympia naar Finale Rayon Turn Toernooi

20 april 2007

PAPENDRECHT - Vrijdagmiddag was de laatste poulewedstrijd tussen de instapturnsters van Olympia en als Vridos/ Zilvermeeuw. Na een gezellige en spannende wedstrijd behaalden Vridos/ Zilvermeeuw 176,55 punten en Olympia 179,55 punten. De meiden van Olympia wonnen op lange mat, brug en balk.

Olympia heeft hiermee alle poulewedstrijden gewonnen en gaat op 12 mei naar de finale van het Rayon Turn Toernooi in Zwijndrecht. Dit is een hele prestatie, aangezien het team dit jaar met vijf nieuwe meiden is aangevuld. Het team, bestaande uit Denise Molenwijk, Demi Acar, Tamara Tubbing, Jessy Howe, Aranka Tubex, Kirsten Kuntz, Lisanne Paleewong, Nanda Rietveld en Noah Snel gaan zich nu voorbereiden op de finale.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.