Echtpaar Timmer - Havelaar 60 jaar getrouwd

16 april 2007

PAPENDRECHT - Het echtpaar Timmer – Havelaar was maandag 16 april 60 jaar getrouwd. Burgemeester De Bruin bracht die dag een bezoek aan het paar aan de P.S. Gerbrandystraat.

Pieter Timmer werd geboren op 21 juli 1920 als zoon van Cornelis Timmer en Cornelia Donker, die op de Matena in Papendrecht een melkzaak hadden. Het gezin bestond uit zes jongens en drie meisjes.
Na de ambachtschool aan de Reeweg in Dordrecht was Pieter onder meer werkzaam bij de firma Vos in Dordrecht als smit, bij de HTS in Dordrecht als amanuensis en vervolgens tot aan zijn pensioen als leraar bankwerken aan de LTS in Gorinchem. Grote hobby van Pieter is biljarten.

Maria Clazina Havelaar werd geboren op 11 februari 1921 als dochter van Wouter Havelaar en Johanna Jansen, woonachtig in de Merwedestraat op ‘t Zand. Vader was machinist, het gezin bestond uit één jongen en drie meisjes. Maria was onder meer werkzaam bij de Victoriafabriek in Dordrecht en is een grote liefhebber van muziek.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.