Super Paasweekend voor VV Papendrecht

10 april 2007

PAPENDRECHT - Papendrecht beleefde een grandioos paasweekeinde. Op zaterdag 7 april werd eerst thuis met 3-2 gewonnen van UDI '19. Op tweede Paasdag werd bij de koploper, Baronie, met 1-2 gewonnen. Giovanni Klaverweide scoorde in de 7e minuut van de blessuretijd de winnende treffer.


Papendrecht verloor 6 wedstrijden op rij, maar heeft er nu 5 op rij gewonnen en staat op de 8e plaats. Papendrecht is echter nog niet helemaal in veiligheid, want de concurrenten voor de degradatieplaatsen wonnen ook belangrijke punten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.