PKC naar finale in Ahoy

09 april 2007

PAPENDRECHT - In Groningen moest een eindsprint PKC de overwinning brengen. Na een eenvoudige zege in Papendrecht, had PKC het nu stukken moeilijker met Nic., dat thuis slechts 1 wedstrijd verloor in de competitie. Het onderlinge verschil werd gedurende de wedstrijd niet veel groter dan 1 of 2 doelpunten in het voordeel van de bezoekers. Pas in de laatste fase van de wedstrijd kon PKC toeslaan en stelde het de finaleplaats in Ahoy veilig; 17-20.
Bart de Wit was duidelijk de man van de wedstrijd.

In de andere play-off won DOS'46 van Dalto, zodat de finale om het Nederlands Kampioenschap Zaalkorfbal op zaterdag 14 april gespeeld gaat worden tussen PKC en Dos'46.

Foto: Peter Besemer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.