Graffitiespuiters aangehouden voor bekladding op Papendrechtse Brug

07 april 2007

PAPENDRECHT – Twee Papendrechters van 20 en 25 jaar zijn op 4 juli kort na 0.00 uur op de Willem Dreeslaan aangehouden. Agenten troffen het tweetal aan, kort nadat een melding van graffitibekladding op de Papendrechtse brug was binnengekomen.

De twee mannen hadden rugzakken om met daarin verfspuitbussen. De verfkleuren kwamen overeen met de nog natte beschilderingen die op de brug werden aangetroffen. De verdachten zijn voor de nacht ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.