PKC verzorgt gezellige paasmiddag voor pupillen

06 april 2007

PAPENDRECHT - Woensdagmiddag 4 april jl. waren alle E-pupillen uitgenodigd in de PKC-kantine voor een gezellige paasmiddag. Zo’n 50 kinderen gingen eerst op zoek naar 600 plastic eitjes die buiten verstopt waren. Deze eitjes konden later ingeleverd worden in ruil voor letters waarmee zoveel mogelijk woorden gemaakt moesten worden. Hoe meer woorden hoe groter de lekkernij die ze konden winnen.

Na een leuke dvd gekeken te hebben, konden de kinderen hun buikjes vullen met o.a. eieren, krentenbrood en sandwiches tijdens een lopend buffet. Dit alles onder toeziend oog van een heuse paashaas.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.