Vrouw (87) treft schennispleger bij flat Pontonniersweg

05 april 2007

PAPENDRECHT – Een  87-jarige vrouw uit Papendrecht is donderdagmiddag 4 oktober onaangenaam geconfronteerd met een schennispleger. De vrouw liep omstreeks 14.30 met haar rollator de flat aan de Pontonniersweg uit. Ze verliet de flat via de zijdeur aan de oostzijde. Eenmaal buiten stond er een onbekende man met zijn broek op zijn knieën. Hij toonde zijn geslachtsdeel aan de vrouw.

De dame maakte een opmerking hierover richting de man waarop hij naar voren stapte en de vrouw in het gezicht sloeg. Daarna trok hij zijn broek omhoog en verdween op de fiets in de richting van de Edelweisslaan. De vrouw is erg geschrokken en heeft aangifte gedaan bij de politie.


Het signalement van de schennispleger is als volgt: blanke man, ongeveer 50 jaar, zo’n 1.80m, normaal postuur, kort grijs haar. Hij droeg die middag een licht bruin kort jack van stof, een blauwe spijkerbroek en een wit overhemd.
De politie is op zoek naar mogelijke getuigen en/of mensen die aanslaan op bovenstaand signalement. Een ieder die relevante informatie heeft over deze schennispleger wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief). U kunt dan vragen naar de politie in Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.