Namaakhorloges gevonden in de Acaciahof

31 maart 2007

PAPENDRECHT – In de Acaciahof in Papendrecht hebben agenten een 26-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden. Dat gebeurde op zaterdagmorgen 31 maart 2007. Agenten gingen daarheen omdat de verdachte een familielid bedreigde. Daarvoor hielden de politiemensen hem aan. Maar bij onderzoek in zijn auto kwamen twee koffers naar voren. Hierin zaten bijna tachtig horloges. Het gaat om vermoedelijke namaakhorloges. De politie stelt hier een onderzoek naar in.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.